Kreative matpakker

dagensbilde14mars2011
Jentungens matpakke  besto av polarbrød med ost og skinke, en babybel hvitost, farget paprika og pølser som var tredd på en tannpirker;)

Det er så moro å se hvor spent jentungen er hver morgen i barnehagen, hun spiser stortsett alt sammen.. Kom jo også ett gullkorn fra ei av venninnene hennes her om dagen da Mia åpnet matpakken.. Venninnen ble stor i øynene og utbryter»Woooow Mia, ka skal du ete først?»  Synes det var så søtt:)

matpakke1
Her har hun baguetter, egg, druer og liten ost..

I kveld så spurte jeg henne hva hun ville ha i matpakken i morgen.. Da svarte hun; «Mamma, æ kan godt ta to knekkebrød med hvitost».. hehe.. Kanskje det blir for mye av det gode? Men altså, hun skal få med knekkebrød i morgen – og littegrann frukt. Hun er veldig glad i ananas og appelsin, så det tenkte jeg å legge sammen med knekkebrødene:)

Andre som har litt kreative matpakker til ungene?

-Lillebølla

Legg inn en kommentar