Jubileum

hjerter
I dag, 27 februar, er det 10 år siden jeg traff gubben min <3

Vi hadde fått svigermor til å passe ungene, så de var der på overnatting fra i går til i dag. Vi har skjelden barnevakt, så sist gang vi hadde barnefri over natta var i september! Vi hadde ikke lagt noen planer for dagen, så vi handlet inn til en bedre middag. Gubben lagde pepperbiff med fløtegratinerte poteter, sopp stekt i salt,pepper og persille, salat og tatzikidressing.. NAMMIS! Tror det var en av de beste middagene jeg noen gang hadde smakt! Var deilig å kunne spise og snakke i fred, bare med musikk i bakgrunnen.. Senere så så vi på en komedie på dvd – den var faktisk bra også – så da var kvelden flott! Nå er vi to stykker som liker å kose oss hjemme, trenger ikke fine restauranter eller kino/uteliv for å ha det hyggelig så denne kvelden ble helt perfekt!

Ja, og det å så sove til vi våknet selv – herlig! Har drukket kaffe og sett på det jeg ville se på tv ;) Nå koser jeg meg med iskaffen fra Starbucks! Eneste iskaffen jeg liker:) Mocca latte ble det i dag! Den med karamell er og gooood!

Nå skal vi snart hente ungene igjen, så er det barnebursdag på programmet.

Kjære gubbis, du er den aller beste! Love you!

-Lillebølla

Legg inn en kommentar