Karnevel m.m

karneval2
Karneval i barnehagen..

karneval

Denne uka har gått så fort, plutselig var det helg igjen! Vi har hatt karneval i barnehagen, der Mia var prinsesse/sommerfugl.. Egentlig skulle hun være sjørøver,men har nok vokst siden i fjor,så kostymet var litt for lite.. Men karnevalet var vellykket og ungene fornøyde Smilefjes

Vi har og vært på middag hos min søster med familie og hos svigerfar med familie denne uka. I tillegg hadde vi tapas aften på jobb på torsdagskveld, så jeg har rett og slett ikke hatt tid til å oppdatere bloggen;) Nå har vi nettopp kommet hjem fra åpen skole, der Malin sin klasse hadde foredrag om Roald Amundsen, i tillegg var det kafe og andre aktiviteter der. Senere i dag skal vi handle og så skal vi levere ungene hos svigermor – vi har barnefri for første gang siden 5 september i fjor! Juhuu!! Mia har allerede pakka,hun gleder seg stort til å sove hos farmor.

Nå er det bare å støvsuge og vaske litt, greit å få unna litt husarbeid før vi skal avgårde.

Ha ei god helg!

-Lillebølla

Legg inn en kommentar