Jeg har vært flink!

miachristine
Mia Christine

I dag har jeg vært flink! I stedetfor å ta bussen til jobb, så tok jeg sparken! Det var ca 5 minusgrader og fint vintervær, så jeg kledte godt på meg og sparket til jobb. Jeg beregnet en time hjemmefra – og det tok 45 minutter! Tar ca ti minutter å kjøre til jobb,men når jeg har tidligvakt så bruker jeg å ta bussen også leverer gubben Mia i barnehagen en time senere.. Trodde jeg skulle være helt utslitt når jeg kom til jobb, men det gikk helt fint:)

Planen var at jeg og Mia skulle sparke hjem etter jobb. Det gjorde vi også;) Men først måtte vi krangle litt om klærne i barnehagen, hun misliker å ha votter på seg, hun ville ikke ha en tykk lue eller ull lester i skoene. Dessuten skulle hun ha på seg boblejakken og boblebuksa – som er mye tynnere enn bobledressen.. Jeg orka ikke diskutere, lot henne ha på det hun ville! Etter en halvtime ville hun ha vottene på, da frøs hun. Gradestokken hadde krøpet til åtte minus, så klart det var kaldt å sitte i ro på en spark! Da vi hadde en oppoverbakke igjen begynte hun å klage på at det var kaldt. Hun begynte å skjelve innimellom, så hun måtte gå litt for å holde seg varm. Vi kom hjem fem minutter senere, da satte hun seg under to pledd og fikk en kopp varm kakao for å få tilbake varmen. Vi brukte 50 minutter på hjemveien.. Da hun ble god og varm så sa hun selv at hun skulle nok hørt på meg og kledt mer på seg.. Så da vet hun det til neste gang i allefall.. Man lærer av erfaringer,sselv om hun er liten..

Vi har spist fiskegrateng til middag, og så har vi bare slappet av forran tv’en. Mia sloknet før klokka 20, og det var bra. Håper natta blir god, det har vært lite søvn denne uka her.. I morgen skal Mia være med Victoria hjem etter barnehagen, det gleder hun seg til.. Jeg har og hatt fine dager på jobb, uten migrene. Har vært rolig og ingen stress selv om det har vært en del fravær både blandt barn og voksne..

Jeg har foressten vunnet ett gavekort på 500 kr, gjennom en adventskalender på nettet.. Har bestilt klær derfra til Mia, og håper de kommer snart. De har stortsett bare barneklær på det nettstedet da, så derfor ble det til minstemor;) Det var dyre klær da, dyre merker. Prisene var imidlertid satt ned med noen prosenter, så da ble det ny kjole,skjørt og en genser for premien:) Moro med sånne kalendere når man vinner..hihi..:)

Nå skal jeg lage matpakker, og så tror jeg at jeg og skal finne senga snart.. Ha en fin kveld videre.

-Lillebølla

Legg inn en kommentar