Aketur

ake1
I dag har vi vært i akebakken..

ake2
Mia Christine i farta!

ake3

ake4

ake5
Godt med varm kakao..

Min søster og hennes familie var også med i akebakken. Tok mange bilder av dem og men orka ikke legge de ut her siden jeg ikke har spurt om lov. Har bilder av både gubben og Catharina, men de ville heller ikke at jeg skulle legge de ut her. Så da ble det Mia bilder, og noen få jeg tok av naturen rundt akebakkenSmilefjes

lys
Utsikt hjemover..

tre

tre1

maane
Månen..

Vi var ute i flere timer, og senere gikk vi inn til min søster. Der spiste vi frukt, grønnsaker og dip – og så lagde hun nyyyydelig kaffe latte til oss!
9jan

På hjemturen stoppa vi å kjøpte oss gatekjøkkenmat, cheese/baconburger og pommes frites! Herlig med lettvindt mat etter en dag ute! Nå spiller gubben og Mia ludo, mens jeg redigerer bilder og blogger. Skal legge Mia når jeg er ferdig med detSmilefjes som blunker Så skal jeg se opptak av Nannyhjelpen når hun har sovnet.. Rakk ikke se det tidligere i dag, så tok det oppSmilefjes

Ha en fortsatt fin søndag!
-Lillebølla

Legg inn en kommentar