Helg!

8januar
Mia Christine

Da var det endelig helg igjen, denne uka her har gått veldig fortSmilefjes  I natt har Mia sovet veldig bra igjen, helt til 07 i morges i egen seng. Hun kom over til oss, og så sov ti til klokka 09.30! Tror hun har vært litt i ulage etter nyttårsaften, for da var hun jo våken til 00.30 på natta Smilefjes som rekker tunge Håper bare hun nå fortsetter med å sove godt på nettene – det gjør godt for oss alle! I dag har vi vært ute en tur, Mia ville gå på ski, så vi tok oss en tur. Hun vil gjerne mestre alt med en gang og blir pottesur om hun ikke får det til, så hun orket ikke gå så lenge. Hun er litt som bambi på glatt isen når hun går på ski..hehe.. Smilefjes Får bare øve og øve, så blir det nok bra tilslutt! Vi var ute litt over en time da, delig når det ikke er så kaldt.

8januar2

Nå er det handling som står på programmet, etter det kommer min søster med familie på besøkSmilefjes Mia har forlangt laks til middag,så da blir det nok det. Enda hun fikk det til lunsj i barnehagen i går også, hun spiste flere porsjoner – og det er jo flott at hun er glad i fisk. 

Ha ei god helg!

-Lillebølla

Legg inn en kommentar