Update!

roser
Nydelige rosa roser:)

rose1
Nærbilde..

Har ikke oppdatert her på mange dager nå. Har rett og slett ikke visst hva jeg skal skrive om, eller ta bilde av..hehe.. Har blitt mange Mia bilder i det siste;) Det har vært ganske travelt også, med julegave handling, og alt som hører med til julestresset:) Men nå er vi snart ferdige. Mangler bare fire julegaver – inkludert til de to eldste jentene våre. Så må jeg ha litt snop til å legge i julestrømpene. Til julemiddagen mangler vi bare poteter, og kanskje litt brus – og så er det meste i boks! Herlig!

I dag er jeg hjemme med Mia Christine. I går når vi kom hjem fra barnehagen, jobb og shopping så hadde hun så vondt når hun skulle tisse. Hun var rød og sår – så da var det rett i dusjen, vaske godt og ha på sinksalve. I morges var det litt bedre men fortsatt vondt, så jeg valgte å holde henne hjemme i dag, slik at det ikke skulle bli verre i løpet av dagen, for i barnehagen så tørker hun seg gjerne selv, og da kan det være at hun ikke får det ordentlig til.. Hun vil ikke gå på do da, for hun vet det gjør vondt.. Men jeg håper hun blir bedre i løpet av dagen i allefall. Har to dager igjen å jobbe før jul, to tidligvakter:)

Nå har Catharina kommet hjem fra skolen, de har tatt juleferie. Skal stikke ned på butikken og poste noen av de siste julekortene, mens hun ser etter Mia. Greit med store barn som kan passe lillesøster en liten stund så jeg slipper ta henne med ut i kulda;)

Et bilde av månen, før jeg løper i vei..
maane

Ha en fin dag!
-Lillebølla

Legg inn en kommentar