Lykken er en prinsessekjole

sko
Sko og hårpynt ligger ute på trappen etter at prinsessen kom hjem fra bursdagsfeiring:)

prinsesse
I dag har Mia Christine vært i 4 års dagen til Elea, ei venninne fra barnehagen. Hun dro i sort og rød kjole, og kom hjem i denne prinsessekjolen:P Hun hadde veltet glasset med brus over sin kjole – men var kjempefornøyd med å ha fått låne en slik flott prinsessekjole hos Elea:) Bildene er tatt klokka 19.30 på kvelden, utfor leiligheten vår. 15 grader og mørkt ute.. Ei jente som synes det er stas å være ute på natta, som hun selv sier. Når det er mørkt er det natt – og sånn er det bare.. hehe.. :)

prinsesse1
Og ja, hun har kastet skoene og danser ute på veien i bare sokkelesten:P

prinsesse2
Tok ikke lang tid å legge henne i kveld, hun sov vel en halvtime etter vi tok dette bildet;)

-Lillebølla

Legg inn en kommentar