Høst og vintertøy

Her er høst/vinterklærne til Mia Christine. Hun er 4, 5 år og går i barnehage. De er ute 4-5 timer hver dag, og da trenger hun skikkelig uteklær. Her er det som jeg er fornøyd med og anbefaler videre;

legodress
Lego tec vinterdress

reimadress
Reima parkdress + tynn reima høstlue

reflexregnklea
Reflex regntøy

regnklea_troll
Troll regntøy – til hjemmebruk

kivatlue
Kivat vinterlue

piratstovler
Petra Pirat gummistøvler

sorelsko
Sorel viontersko

Vi kan bruke noen typer ullundertøy, og har gjerne det på de kaldeste dagene. Hun bruker en heldress fra Janus regnbueull under parkdressen/regntøyet på høsten, og så bruker hun hjemstrikka ull på vinteren. Har erfaring med at H&M votter holder henne like varm på hendene som hestra og reimavotter, så vi har en god blanding av votter;)

Jeg jobber i barnehage selv, og det er stor forskjell på vintertøy. Man behøver ikke alltid velge det dyreste – så lenge klærne ikke er stive! Jeg synes enkelte dresser er så stive at barna blir stående med armene rett ut! Og da fryser de.. Hjelper ikke at de koster en tusenlapp da liksom. Jeg har god erfaring med en dress fra europris jeg, fra da Mia var yngre. Da var hun ikke like mye ute som nå – derfor har jeg valgt en annen dress  i år, en som er myk, har god passform og ser fin ut. For meg spiller ikke prisen her noen rolle, jeg kjøpte den jeg hadde lyst på.. (Å ja, den kostet en god del..) Parkdressen kjøpte jeg på salg til under 500 kr. Den er vind og vanntett og har hittil holdt det den har lovet;)

I tillegg vil jeg anbefale to produkter vi bruker mye av;

sjampo1
Dr greves shampo, balsam og dusj/bad

acreme1
A- creme

Disse produktene har vi brukt mye av til Mia, som har atopisk eksem. Sjampoen og dusjsåpen er litt dyre,men verdt hver en krone:) Hun kan ikke bruke annen dusjsåpe, da får hun utslett;) A cremen brukes hver dag – når vi ikke smører med elocon. kan brukes som kuldekrem også, men jeg foretrekker en krem som heter bare kuldekrem til det formålet:)

-Lillebølla

Legg inn en kommentar