Blomster, middag m.m

blomster

Mia hadde plukket blomster til meg når hun var i barnehagen, og hadde dem i sekken helt til jeg kom å hentet henne.

Vi la dem i vann når vi kom hjem, men desverre fikk vi ikke liv i dem igjen:P Men tanken var fin da, plukke blomster til mamman sin.. Snille jenta mi :) Hun er foressten veldig flink å kommentere ting for tiden.. I dag på bussen hjem så så hun ei gammel dame, og utbrøt; den dama e jammen gammel, ho må tilogmed ha en stokk å holde i når ho går..Å koffer har ho så rar jakke på? Å han der buss sjåførn, han hadde spist masse for magen hannes disse når han kjøre.. Hehe, kan ikke annet enn å le.. men det er jo litt flaut også :P Vi satt rett bak buss sjåføren vi.. Så han hørte nok alt.. :P

I dag har jeg laga noe helt nytt til middag. Fant en gammel oppskrift på pølseform så jeg prøvde å lage det.
mat
Det var faktisk godt!
Hadde i potetmos,egg,kjøttpølser,tomat,oregano og ost. 20 minutter i ovn,så vips ferdig!

Nå skal jeg smøre matpakker til i morgen. Så er det vel natta etter det igjen..

-Lillebølla

Legg inn en kommentar