Vi har hatt barnefri..

9
Mia Christine, nydusjet og klar for å sove snart.. Hun skal bare se ferdig Newton på tv først:)

Jentene har vært på overnatting hos min søster i natt. Mia har ikke sovet der før nå, hun har jo ikke vært på overnatting alene mer enn to ganger før dette – og da var det hos sin farmor. Vi leverte ungene i 17 tiden i går ettermiddag, og de gledet seg masse til å være sammen med tante,onkel og søskenbarna sine.  Mia hadde ikke sovnet før ved midnatt! Hun hadde bare lekt og pratet i senga, men hadde ikke fått sove! Nå var det jo Døgnvill festivalen her i byen og musikken hørtes ganske godt der min søster bor, så det kan være det som gjorde at hun ikke fikk sove.. Hun sto opp klokka 8 i morges, så ble ikke mange timene med søvn på henne – og det merkes nå, hun er kjempe trett..hehe.. Skal legge henne straks newton er ferdig på tv:) Ungene har kosa seg de,selv om lillemor er litt sliten:P Hun har stortsett sett på tv etter hun kom hjem..hehe.

Vi hadde ikke noen planer selv om ungene var borte – vi har ikke hatt barnefri siden april, så det var godt å kunne sove til jeg våkna av meg selv i dag. Ble ikke så lenge da,sto opp klokka 11.. Synes det er vanskelig å slappe av selv om jeg vet at ungene har det fint.. Spesielt når jeg visste at Mia ikke sov.. Men det gikk helt fint altså ;) Vi rydda og styrte her hjemme, satte opp nye panelgardiner også. Ble kjempefint. Så fikk jeg lest ut boka jeg holdt på med også! Supert:D

Nå er det kosestund med lesing for lillemor, så må avslutte her.
Blogges, klem Lillebølla

Legg inn en kommentar