4 års kontroll og annet babbel..

tullemia
Mia Christine er ute på dissa/husken, og bare tuller når jeg tar bilde!

-Og til dere som lurer, håret hennes bytter farge på sommeren, da får det helt lyse striper i. Synes det er utrolig kult;)
Denne uka har har gått fort! Mandagen var det endelig tid for 4 års kontroll på helsestasjonen. Timen hadde blitt utsatt flere ganger men nå hadde vi endelig fått tid som passet både oss og helsestasjonen. Mia Christine ble målt og veid – hun var 107 cm lang og 19,2 kg. Mia selv syntes hun var kjempe lang siden de sa hun var over 100 og alt som er over 100 tallet er jo kjempe stort i hennes øyne;) Hehe.. Men hun følger kurven sin helt fint, ligger øverst på den kurven som er gjennomsnittskurv for 4 årige jenter;)
Så skulle hun tegne det samme som helsesøster – en sirkel og ett kryss. No problem! Så skulle hun skrive bokstaver – og jeg tror helsesøsteren ble litt satt ut da jentungen skrev MIA med fine bokstaver;) Deretter skulle hun se på ett bilde og fortelle hva hun så – om ting lå forran,bak,inni,over og under – hun skulle fortelle hva som skjedde dersom noen klemte tannkremtuben for hardt osv. Hun tok det på strak arm – talte røde og blå stolper, og mye mer. Synstesten gikk også fint. Hun ser godt på begge øyne. Hun kastet ball og hoppet over streker og sto på en fot. Hun var så slink at hun fikk et stort ark med klistremerker i premie:) Er det rart man blir stolt? :)

Tirsdag var Mia i bursdag hos en venninne, og mens hun var der så kjørte vi byen rundt for å finne en minibank som kunne veksle euro.. Endte opp på flyplassen da og fikk ordna det. Grunnen til at vi trengte euro var at Catharina skulle på skoletur til Oulo, og de skulle dra onsdagskveld.. Så resten av tirsdagen gikk til pakking av det hun skulle ha med seg..

Onsdag var det personalmøte på jobb frem til klokka åtte på kvelden, så sendte vi Catharina avgårde på skoletur på kvelden. Bussen gikk klokka 22 og hun var kjempespent på hvordan det skulle bli å være borte så lenge med klassen.. Tipper det går fint. De er tilbake på mandag.

I dag dro Malin til sin mamma, så nå har vi bare Mia hjemme frem til søndagen. Da kommer Malin tilbake. Mandag skal hun på leirskole og være der en uke. Er det rart jeg ikke har tid til å blogge? Det skjer jo noe hele tiden..hehe.. :)

Nå er det bare en dag å jobbe igjen før det blir helg..Kjenner at jeg gleder meg til å ha noen dager fri nå;)

Men nå er det leggetid for Miaskatten, så jeg får avslutte her.

-Lillebølla

Legg inn en kommentar