Jippi!!

solbrillemia 
Jippi, det er lørdag og det er sol ute!!
4 åringen blir kjempeglad når hun ser sola så hun finner frem solbrillene med en gang:)

De siste dagene har det faktisk vært en anelse sommer her nord.. I går gikk det til og med an å fylle opp plaskebassenget med vann slik at ungene fikk leke litt der! Likevel, det har vært sol og regn om hverandre – men med 17 grader i skyggen så har regnet tørket fort opp,så vi har gått ut igjen med en gang det har holdt opp å regne. Foreløpig er det 16,5 grader ute – men det er sol så da satser vi på at temperaturmåleren viser over 18 grader i løpet av dagen:P Kjenner at jeg ikke er kravstor til sommervær – nå er det sånn at så lenge det ikke regner eller er vind ute så er man fornøyd..hehe.. Enda ei uke å jobbe før vi har fire uker med ferie – så da håper jeg at vi får fint vær hele ferien;)

Jeg var hos legen på torsdag, han mente jeg hadde senebetennelse i skulderen min og satte meg på ny voltarenkur. Fikk også en ny resept på palargin forte.. Fikk en dag sykemelding for å slappe av, og når helga kom i tillegg så mente han det var nok;) Jeg skal forøvrig være forsiktig med å løfte tungt og sånne ting.. Har holdt meg ganske bra i skulderen helt siden påske, har ikke vært borte fra jobb siden da.. Så hadde jo håpet at ting skulle bli bedre,men så kom betennelsen altså tilbake igjen..Men nå er det jo snart ferie, så skal slappe av og nyte fridagene.. :)

I dag er det ikke annet enn sløvedag hos oss.. Deilig med late lørdager.. Gubben og tenåringen min sover enda, jeg slokna på sofaen i går og la meg og sov videre i senga – se er uthvilt og er oppe med jentungen. Hun leker med biler og ser på Pokemon på tv.. Rart det der, hun elsker biler og pappaens gamle lekegarasje – mens dukkevogna får stå urørt på plassen sin i ukesvis.. Likevel er hun ei jåledukke som elsker kjoler og hårpynt – men biler er likevel tingen..hehe.. Lurer på å ta en shoppingtur med tenåringen, hun trenger litt nytt i sommergarderoben sin. De vokser jo så fort, at alt de hadde i fjor er for lite (eller umoderne,hmf..) så da må vi handle inn litt nytt.. Passer bra nå når det er salg overalt, så da tror jeg vi stikker over til ett kjøpesenter i løpet av dagen. Så får gubbisen og 4 åringen finne på noe annet så lenge..:)

Nå er det kaffe og frokost på meg – ha en fin lørdag!

-Lillebølla-

Legg inn en kommentar