Ansiktsmaling og litt til..

kanin
Se så fin Mia Christine ble da hun fikk ansiktsmaling i barnehagen:)

I dag så fikk ungene i barnehagen lov til å få på seg ansiktsmaling:) Mia ville være en liten harepus, og har hoppet rundt på alle fire i ettermiddag:) De ble kjempefine alle sammen! Mia hadde gleda seg ekstra mye til i dag, for hun skulle nemlig få være med Victoria hjem etter barnehagen. Det er første gang hun blir henta av noen andre enn oss, men det gikk bare fint. Vi henta henne etter barne-tv, og hun var kjempe fornøyd med hele dagen;) De hadde fått hamburger til middag, hadde hoppet på trampoline og syklet. Hun var sliten, og ikke minst skitten etter en hel dag ute – så det bar rett i dusjen og i seng. Hun sovnet fort i dag, og det hadde jeg regnet med også;) Hun er flink til å sove for tiden – stortsett hver natt i egen seng! Deilig!!

Det har meldt sol til i morgen,så håper inderlig at det stemmer. Hadde vært godt med litt varme nå. Juni måned har vært elendig med mye vind og regn.. Så håper og tror på at juli blir bedre;) Har enda to uker å jobbe før vi tar ferie, og slik som været er og har vært så er jeg gled for at jeg tok sein ferie i år:)

Nå skal jeg ut å henge opp litt klær, Mia sine må vaskes rett etter barnehagen dersom jeg skal ha sjans på å få de rene igjen:P De er så møkkete etter en hel dag ute. For vi er ute stortsett hele dagen i barnehagen, så fremst det ikke pøsregner;) EU sand er pyton å få vekk fra klær, det setter seg utrolig godt :(

Så er det kaffe og litt smågodt forran tv’en, det er fredag og heeeelg!!

-Lillebølla-

Legg inn en kommentar