Litt av hvert faktisk..

30junimilaboble1
Mia Christine blåser såpebobler..

miaboble.1jpg

I dag har det vært fint vær, ikke så veldig varmt siden det er litt sur vind,men nok varme til at ungene går ute i t skjorter. Vi var ferdig klokka to i dag, og Mia har gledet seg hele uka til denne dagen, for i dag skulle nemlig kompisen Petter bli med henne hjem fra barnehagen! Vi tok bussen hjem, stoppet og kjøpte oss is – og nå er de ute og leker. De har bestilt pølser og spaghetti til middag så nå skal vi snart spise. De koser seg sammen, og det er lite krangling. De leker fint med Mia sine leker:) Han skal hentes etter barne tv;)

30junifantasidyr
Dette fantasidyret har Mia laget i barnehagen:) De har hatt ett kunstprosjekt der, og denne var noe av det hun fikk ta med seg hjem. Synes den er kjempe tøff!

Har vært en del shopping til sommeren også, og svidde av noen kroner på apoteket i går. Ungene blir bilsyke så kjøpte sånne bånd til å ha rundt håndleddet for å se om det hjelper. Det skulle visstnok hjelpe.. Så handlet jeg hårsjampo toalettmappe,tannkrem og tannbørste til jentungen.
30juniapotek

Både jeg og Mia falt helt for dette settet med prinsessekatter på, så vi kjøpte det:) Er tights og velourjakke..
30juniklea

Nå er det mat – så må avslutte her nå:)

-Lillebølla-

Legg inn en kommentar