Shopping

I dag har vi vært på shopping rett etter jobb og barnehage..
shop-3 
Jentungen trengte nye tusjer..

shop-1
Så trengte hun sokker og strømpiser..

shop-2
Her tester hun malerskrinet vi kjøpte..

shopping
Og så kjøpte jeg hettegenser og bukse til meg selv også:)

Vi var en tur på kafe også, og spiste soft is, donuts og drakk brus.. Har virkelig kosa oss i ettermiddag:) Jentungen hadde en heller dårlig natt/morgen med mye trass og tårer, så var godt at hun har hatt en fin dag ellers. Alt ble feil i morges da hun oppdaga at jeg hadde lagt frem klær til henne som hun ikke ville ha på seg.. Jeg hadde allerede dratt på jobb da de sto opp, så gubben fikk alle tårene og hylingen:P Når hun kom i barnehagen hadde hun på seg svarte dongeri tights, rosa minni genser og en rutete kjole over der igjen..hehe.. :) Hun var i allefall litt mer fornøyd med det enn med det jeg hadde lagt frem..Når jeg kom å hentet henne så var hun i sekken og hentet andre klær, og kledde på seg før vi gikk.. Er mye styr med de klærne altså.. ;)

Nå er det snart leggetid for jentungen, og etter det er det tv kveld for meg. Ser på Unge Mødre og Cougar town hver mangdag, er så koselig:) Så har jeg en hel plate bergene nøtt sjokolade og kose meg med også!! Herlig!

Ha en fin dag! Klem Lillebølla

Legg inn en kommentar