Favorittdag!

miamora 
Snuppelura mi!
Fredager er min favorittdag! Det er nemlig siste dag i arbeidsuka,- og man har hele helga i lag med familien sin;)

Denne fredagen er litt anderledes enn de andre da, fordi jeg er hjemme fra jobb. Gikk hjem midt på dagen i går, da hosta jeg så masse og hver gang jeg prøvde å prate så kom det bare ut en stemme som ikke holdt i det heletatt.. Hadde ikke noe på jobb og gjøre da.Samtidig sa jeg i fra at jeg ikke kom i dag pga det samme.. Har gått å hanglet hele uka, så trenger vel å bli frisk nå.. I allefall så dro jeg i bursdag i lag med snuppa i går, og det skulle jeg aldri ha gjort.. Måtte legge meg med migrene når jeg kom hjem ca 19.30 og sov til i morges:( Jeg hater hodepine! Er så lei av det, ikke fungerer medisinen heller, og det eneste som hjelper er å sove! Har mye heller lyst å være sammen med familien på kvelden, men måtte bare gi meg og legge meg..

Så ble det jo streik også da, pedagogene i min bhg er tatt ut i streik. Derfor måtte Mia bli hjemme i dag. De har delt barnehagen inn i to, så har de redusert åpningstid for halve bhg.. To baser to dager i uka og de to andre basene to dager etter det igjen..Mia sin base ble da altså rammet i dag.. Hun kan gå i bgynnelsen av neste uke da, hvis det fortsatt er streik da.. Jeg må jobbe uansett, så om den blir langvarig så sliter vi litt med barnepass de dagene Mia sin base er rammet.. Håper det ikke varer så lenge da..Men men.. Tar det som det kommer..

Nå er det i allefall helg, og sola skinner! Det er 15 grader ute og det er deilig!

miamora-1 

Skal sette meg på verandaen om litt, må bare henge opp en maskin med klær først:)
Ha en fin dag! klem fra Lillebølla

Legg inn en kommentar