Heihei!

18 
Mia Christine, for ett par dager siden.. Hun ser seg selv i videokameraet :)

Har vært stille noen dager på bloggfronten.. Jeg har ikke hatt ork å skrive noe særlig, eller besøke andre blogger men sånn er det bare av og til. Har hatt to todligvakter på rad nå, og jeg kjenner at det skal bli godt med en mellomvakt i morgen;) Så slipper jeg å stå opp klokka seks..hehe..

Håper at regnet skal gi seg og at vi får masse sol i morgen,slik at vi kan være ute store deler av dagen i barnehagen. I dag fikk jeg ikke vært ute, for jeg satt å redigerte bilder hele formiddagen. Å når jeg var ferdig så hadde ungene lunsj og kom inn.. Så kom det ett voldsomt regnvær så vi gikk ikke ut mer før jeg dro hjem klokka tre.. Måtte få ut bildene i dag, for vi var nemlig på kunstmuseet i går med 4 års klubben, og da traff vi på kulturminister Anniken Huitfeldt, som tilfeldigvis var der. Hun tok seg god tid til å prate med ungene – og var ganske interessert i hva det holdt på med.. Ungene brydde seg ikke noe særlig, de visste jo ikke hvem hun var da, men er jo ikke hver dag man treffer på en i regjeringen, så det var litt stas for oss voksne da:P Tok en del bilder som jeg laget plakat av i dag;) Mange av foreldrene syntes også det var moro å se deres barn på bilde med en offentlig person:)

Ellers så hadde vi koselig besøk av min lillesøster og hennes kjæreste i ettermiddag. Vi spiste is og frosne bær, og det førte til at Mia kom seg sent i seng. Hun sovna vel 21.30 og kommer nok til å bli sliten i morgen:P Men men.. sånn er det nå av og til:) Nå er det tid for å lage matpakker, så en rask tur i dusjen før jeg skal prøve å holde meg våken gjennom tv serien The Listener.. Liker å se den, men den begynner så sent at jeg ofte sovner av under episoden.. :P

Ha en fin kveld,klem fra
Lillebølla

Legg inn en kommentar