Babbel..

bademia
Miaskatten, rett etter hun hadde badet i dag:)

Ble hjemmedag på oss i dag og, Mia sin hoste ble ikke noe bedre så da fant jeg ut at jhun trengte en dag til hjemme for å bli bedre.. Kan jo ikke risikere at hun blir syk rett før bursdagen sin heller.. Hun var ikke så glad for at hun måtte være hjemme da, hun elsker barnehagen,og vil dit hver dag:) Også i helgene..Hun spør hver eneste dag om vi skal i barnehagen i dag.. Hun skal dit å leke med Victoria og Elea :) Lovde henne at hun skulle få dra i morgen da, for da har jeg tidligvakt og da blir hennes dag litt kortere. Jeg begynner jo halv åtte, men hun kommer ikke før en time senere – da gubben leverer henne før han begynner på jobb.. Så har jeg assistentlesning og kan gå en time tidligere enn vanlig, og da går jeg klokka to;) Hun får da bare en utetid,sitedetfor to og det er jo bra siden hun hoster når hun er i frisk luft.. Det har foressten blitt vinter igjen, snøen laver ned og jeg som har tatt vinterdressen hennes hjem fra barnehagen med tanke på å pakke den bort for våren.. Hmf! Har ikke mye lyst å ta den med tilbake igjen heller, det skal jo være vår nå! Skal selvsagt ta den med,så hun ikke fryser:P

Har i allefall fått unna en del husarbeid når jeg har vært hjemme. Fått bytta på sengene, vaska og rydda soverommet vårt. Skal bli deilig å legge seg i rene sengklær i kveld:) Så er det spennende å se da, om ei lita jente ligger i midten av vår seng når vi legger oss.. hehe..hun har krøpet over i vår seng de siste nettene før vi har lagt oss.. Forklaringen på hvorfor, er at vår seng er mye mykere enn hennes.. :P  Hun valgte selv sengetøy i dag og var kjempefornøyd da hun fant en med ponnier på.. Så sa hun at hun hadde jo egentlig en fin seng, og at pappan har bygd den til henne:P Hun sier så mye rart den jenta;) Ponnier er forresten favoritt for tiden, hun ønsker seg ponnier og enhjørninger av alle sammen til bursdagen.. Så nå håper jeg at hun ikke får ti ponnier til, for hun har egentlig mange nok;)

Svigermor kom for å passe Mia mens vi var på foreldresamtale på skolen. Catharina var med på samtalen da, og det gikk egentlig veldig bra. Hun er som meg, sliter med det muntlige i fagene – men gjør det bra skriftlig og praktisk.. hun ligger sånn midt på treet da, og det er jo bra:) Da vi kom hjem så satt Mia og så på barne tv. Dora i dag, favoritten fortsatt:) Hun ville spille pet shop spillet på dataen etter barne tv – og fikk lov til det.. Hun mestrer spillet greit, og koser seg med å spille:) Nå har hun sovet noen timer alt, jeg har laget matpakkene klar til i morgen og nå skal jeg og snart finne senga.. Gleder meg:)

Fikk foressten mail om at festdrakten jeg bestilte til Mia på vei,s å da rekker den nok frem i tide..Gleder meg til å få den.. Hun fikk se bilde av den i dag og syntes den var fin;) Ellers så fikk vi slettemail fra fame fotografene, vi var der og tok bilder av Mia da hun var 3 måneder, og vi beholdt kun gratisbildet. Nå fikk vi tilbud om å kjøpe alle bildene for 1500 kr. Siden vi har dårlige bilder av henne fra hun var baby tenkte vi å kjøpe cd’en med bildene. Blir moro å se på dem da, er jo så lenge siden at jeg ikke husker hvordan de ble, de som jeg fikk se på visningen.. Når de kommer skal jeg legge de ut her så dere og får se baby Mia:)

bademia1
Ha en fin kveld, klem fra
sign

Legg inn en kommentar