Ble hjemmedag på oss..

fotosjopp 
Har lekt med photoshop – det er gøy!!

fotosjopp1

I dag har jeg holdt på å leke meg med photoshop, og resultatet ble disse to bildene av snuppelura:)
Vi er foressten hjemme vi – dro i barnehagen som vanlig i morges, men etter to timer kom ei av de som jobber på Mia sin base og hentet meg, for da hadde Mia hostet i ett siden vi kom, og når de skulle være ute så ble hun mye verre.. Hun var også svett og varm, så de trodde hun muligens hadde feber.. Så vi dro hjem da, og hun hoster fortsatt en god del. Hun er slappere enn vanlig, men har ikke feber. Så hun koser seg med pet shop og bilene sine hun nå;) Hun har spilt litt på pc’en mens jeg har gjort husarbeid, og så har hun spist grøt til lunsj.Men skravla går i ett – og fortsetter det sånn så tror jeg at vi kan dra i barnehagen i morgen:)

Jeg surfet rundt på nettet i sta, og da kom jeg over festdrakter for barn hos barnihagen.no. Jeg har tenkt på å kjøpe en sånn til Mia, som hun kan ha på seg i konfirmasjonen og på 17 mai. Og da prisen var på 249 kr så slo jeg til og bestilte den drakten. Håper bare den rekker å komme før 9 mai. Men det sto at det skulle være 2-7 dager leveringstid, så da kommer den forhåpentligvis i løpet av neste uke:) Så da mangler hun bare sko til den og hvite strømpebukser  longs:) Mia bruker ikke strømpebukser hun, rare ungen;) Så da er det bare å finne noe til meg, gubben og Malin, og så er konfirmasjonsklærne i boks:)

Nå skal jeg slenge på middagen snart, blir vel ostesnitzler og ris tenker jeg:) Går fort å lage også er det jo godt! Selv om jeg ofte svir dem når de skal stekes,men det snakker vi ikke høyt om..

Ha en fortsatt fin mandag.
sign

Legg inn en kommentar