Onsdag & hjemmedag:)

sunnisajpg 
Lillebølla prøver mammas gamle solbriller.. :)

 

Det har vært en hektisk uke så langt – dagene bare flyr.. I går så var jeg på tidligvakt, deretter ett par timer med fri – og så var det 3 timers førstehjelpskurs etterpå.. Var borte fra 07 på morgenen og til 20.30 på kvelden.. I de timene jeg hadde fri dro jeg og lillebølla mi på ett kjøpesenter, der spiste vi på kafe og bare koset oss.. Handlet vårlue til henne og litt anna stæsj også:) Gubben henta henne når jeg skulle på kurset og så dro de hjem og kosa seg. Lillebølla sov da jeg kom hjem.. , og det tok ikke lang tid før jeg og tok kveld.. Tar på å være så lenge hjemmefra;)

I løpet av natta hadde Mia feber og stygg hoste – så hun er hjemme i dag:) Jeg har sykemeldingsdag i dag – siden jeg har vært på behandling på sykehuset. Mia var i lag med gubben på jobb så lenge – og det var stor stas! Hun har pratet mye om det i dag:) Hun har ikke feber nå, men hoster fortsatt.. Vurderer å holde henne hjemme en dag til – men da jeg nevnte det for henne ble hun nesten sint – for hun skulle i barnehagen i morgen:P Så det så!

Det har vært noen jobbfolk her å byttet verandadør, så det har ikke akkurat vært mye stillhet her hjemme.. De kom vel i åttetiden i morges og var ferdig rett over klokka to. Døra har stått åpen hele den tiden, så var ganske kaldt her inne. Mia hadde på seg ullbukse og ullsokker utpå klærne så hun frøs ikke;) Så satt vi under pledd og leste flere bøker:) Nå har begge stor jentene kommet hjem fra skolen, til lillesøsters store glede:) De sitter å ser på tv alle sammen:) Etterpå har gubben foreldresamtale på skolen. Jeg skal være hjemme med lillemor;) Og i morgen skal vi på middag hos svigerfar med samboer. Det gleder jentene seg til. Var det første Malin sa da hun kom inn døra her nå, at hun gledet seg til i morgen,for da skulle vi besøke farfar:)

Nå skal jeg henge opp en maskin med rent tøy – og så er det middagslaging:) Ha en fin dag!
sign

Legg inn en kommentar