En fin lørdag:)

miac
Mia Christine

Var så utrolig godt å våkne opp i dag – og være uten migrene!! Helt fantastisk! Sto opp med snuppelura i halv ni tiden, så kosa vi oss med barne tv og frokost.. (Bare kaffe på meg, var litt tidlig for frokost) Mia spiste skive med nugatti og majones :S Fatter ikke at det var noe godt, men hun påsto at det smakte nydelig – og ville ha mer.. hehe.. :) Hun har foressten blitt en racer på å spille Petville på fjesboka.. Så til dere som blir spammet med petville forespørsler, så vet dere nå at det er min snart 4 år gamle datter som sender dere gaver og ber om hjelp i det spillet:) Hun har virkelig fått smaken på å spille det – og mestrer det helt fint;)

I dag så lagde vi fondue til middag i lag med gubben sin søster med familie.. Mia ville ha torsk, hun har sagt helt siden hun sto opp i dag at hun ville ha torsk til middag – så jeg stekte en torskefilet til henne;) Endte med at hun spiste litt av det og resten fondue;) Koselig å ha middagsgjester også da:) Mia var sliten og sovna ganske fort i kveld.. Hun har blitt så flink nå og sovner uten smokken sin på kvelden..  Prøvde jo slutte med smokken i jula, men jenta var overhodet ikke klar for det – og sov enda mindre enn hun vanligvis gjør – så da fikk hun ha den på natta likevel.. Og nå har hun selv bestemt seg for at det går greit å sove uten den..Flinke snuppelura mi!!

Nå skal jeg sette meg i stua og kose meg med snop og cola.. Har kjøpt både Thea og Morshjerte i dag – så har masse lesestoff! Herlig! Liker å lese – og har lest disse to ganske lenge;) Har alle 29 nr av Thea, og det er favoritten av alt jeg har lest hittil:)

boker
Gleder meg til å lese:)

Klem fra
sign

Legg inn en kommentar