Migrene

Hele uka har jeg vært plaget med migrene. Jeg liker ikke ta medisinen som er beregnet på dette når jeg er på jobb,siden jeg blir så svimmel av den, så prøver ta ibux eller paracet..Det har ikke virket i det heletatt..

Så når jeg kommer hjem er jeg helt utslått.. Greier knapt lese godnatt eventyr til lillemor.. Må ligge i mørke og ha det stille rundt meg.. Får så dårlig samvittighet ovenfor de her hjemme.. Jeg bare sover jo..

I dag tok jeg migrene medisin nå når jeg sto opp,så håper jeg det slipper taket før jeg skal på jobb klokka ni. Slipper den ikke så vet jeg ikke om jeg greier å dra på jobb.. Det kommer nok av stress, i lag med mye støy på jobb.. Vi har måtte vært en del inne siden barnehage området har mye vann rundt nå når det tiner snø og regner..Så vi er bare ute en liten time hver dag..

Så får vi se da, om det går over eller om jeg bare må finne senga igjen..

Legg inn en kommentar