Fredagskveld..

Og på tide å skrive litt her igjen.. :)

bhg2
Mobilbilde av Mia Christine, tatt i barnehagen:)

 

Kom meg på jobb i dag – etter å ha tatt 2 migrene tabletter.. Ble litt senere enn jeg skulle være der da, kom først halv elleve – pga ett møte jeg hadde, og så følte jeg det var best å vente til tablettene begynte å virke..  Kjøpte og vannflaske – og drakk mye av den i løpet av dagen.. Tok en paracet i lunsjtider, og etter det så forsvant hodepinen helt :) Tok det helt med ro i dag, og prøvde å ikke være der det var mest støy.. Ungene merket at jeg ikke var helt meg selv i dag – for de hadde ikke noen problemer med å høre etter på enkelte områder – der de vanligvis tøyer grenser;) Helt utrolig deilig når hodepinen slapp taket – ble jo en ny verden;)

Har stortsett bare sovet – eller ligget på soverommet i mørket denne uka.. Må ha det mørkt og kaldt når jeg har migrene.. Har vært på jobb, men det har vært tungt.. Har hatt hodepine i over 50 timer allerede denne måneden, og det er mye. Jeg fører migrene dagbok – så det er lett å følge med. Har dårlig samvittighet ovenfor de her hjemme når jeg er helt knust  på ettermiddagene.. Har jo såvidt greid å lese godnatt historie til Mia før hun skal legge seg..  Men de vet jo hvordan det er og er vant til at jeg har hodepine så ofte..

Greide å delta på «foreldremiddagen» i barnehagen i går da, så litt kos har det jo vært.. ;) De to bildene i dagens innlegg er tatt i barnehagen etter «foreldremiddagen»:) Mia storkoser seg i barnehagen – er skjelden hun har lyst at vi skal dra hjem.. Hun skal bare ett eller annet før vi kan dra:) Tar det som ett godt tegn da – at hun trives!

Har ikke noen spesielle planer for helgen – utenom en shoppingrunde.. Må handle en hemmeligvenn gave, til en på ett forum jeg er med i. Har hatt en slik runde hvert år når barna har bursdag.. Alle er født i mai -06, så det er koselig å være der inne å lese & skrive. Moro når barna er like gamle, da har man jo mye til felles;)

Nå er det snart natt på meg – ha en fortsatt fin fredagskveld..

bhg1

sign

Legg inn en kommentar