Har laga enda ett..

panneband4
Pannebånd..

panneband5
Snuppa var ikke så veldig samarbeidsvillig så var så vidt jeg fikk ta bilde når hun prøvde det på.. Hun har vært i generelt dårlig humør hele dagen i dag – kan hende fordi hun sto opp så tidlig..Oppe før 7 ny tid.. Heldigvis hadde Malin lyst å se på Påskemorgen så hun og Mia sto opp i lag! Og gjett hva, de kom ikke å vekte oss heller så fikk sove til halv 12! Mia hadde fått frokost og de hadde kosa seg masse bare de to;) Resten av dagen har Mia vært pottesur, og jeg gleder meg faktisk til hun kan legge seg i dag..hehe..

Catharina har bakt brownies, de ble kjempegode – og det var bare ett lite øyeblikk så var hele kaken spist opp..
brownies1 

I morgen skal vi på besøk til min søster, og hvis været er bra så skal vi dra på tur med ungene.. Skal ha med akebrett og varme klær i allefall, håper det blir sol og ett par minusgrader:) Gleder meg!!

Nå skal snuppa i seng – og etterpå skal jeg finne frem is og frosne bær:) Viktig å kose seg med bare de to store ungene også:)
sign

Legg inn en kommentar