Påskeferie!

balanse
Mia Christine i barnehagen:)

kort
Mia laget påskekort i barnehagen.
Hun har skrevet navnet sitt selv.. Har gjort det en god stund allerede.. Er flink til å være bare 3 år og 10 mnd:)

Nå har vi tatt påskeferie. jeg bruker tre av ferie dagene mine i uka som kommer.. Så da har jentene fri fra skolen og Mia fra barnehagen. Gubben må jobbe da, men vi jentene skal nok kose oss likevel;) Har en del stæsj liggende, så vi kan lage noe påskepynt i allefall.. SÅ kan vi jo håpe på fint vær, sånn at man kan være mye ute!

I går fikk jeg min første Buzzador kampanje. I den var det dr.greves sjampo og balsam for barn. Skal teste ut dette og skrive rapport over hva jeg synes. Så har jeg små flasker som jeg skal dele ut til andre og få deres mening:) Her er pakka jeg fikk:
buzz
Gleder meg til å prøve disse på jentungen:)

Var tidlig morgen på oss i dag.. Mia våknet ti over halv sju.. Men jeg greide å lure henne til å ligge til nærmere 8:) Så nå har hun spist, og sitter å ser på påske morgen. Det falt i smak, hun er dypt konsentrert..hehe.. «Ho snakke jo likens som oss,mamma, ikke sånn som de andre på barne tv» sa hun om programlederen:)
miatv

Ellers så håper jeg at jeg får selvangivelsen min i dag.. Gubben fikk sin for ett par dager siden, og jeg er så nyskjerrig på om jeg får noe tilbake i år.. Finner ikke kodene slik at jeg får logget meg inn på nettet, så får bare vente i spenning.. Kan hende den kommer i dag da, synes det har tatt lang tid.. Får vente til rundt klokka 12 før jeg går å sjekker postkassen:P

Lurer på om vi skal handle litt i dag, må jo finne innhold til jentene sine påske-egg og sånt;) Ellers er det en rolig helg, hvor vi bare skal kose oss alle sammen! Ha en fin lørdag!

sign

Legg inn en kommentar