Tjohei!

3mars
Mia Christine

I dag har jeg og vært på jobb.. Ikke så lenge som i går, men dro ca halv ett. Da fikk Mia Christine spist lunsj før vi dro hjem:) Fikk hatt møte med fagansvarlig og satt opp en plan for hvilke arbeidsoppgaver jeg skal ha på jobb.. Jeg skal være der 3,5 time i 2-3 dager de to første ukene, og så øke til flere timer de to siste. Så egentlig har jeg vært der nok denne uka her, men får se om jeg tar en dag til likevel.. Har sortert klær i garderoben på basen min i dag, og ryddet litt opp i tegninger og sånt som ungene hadde slengt i hylla si. La de inn i permer i stedetfor;) Så har vi malt litt, og ellers hadde jeg lang matpause:P

Når vi kom hjem så lå det brev til meg fra sykehuset i posten. Har fått time på revmatologisk poliklinikk den 10 mars klokka 13.00 :) Skal til en overlege faktisk, så får se hva hun finner ut. Er med i «raskere tilbake» så sikkert derfor jeg fikk time så fort.

Har vaska på do, og rydda vaskerommet + tatt en svær oppvask, og rydda kjøkkenet. Har støvsugd også.. Så har gjort litt i dag i allefall. Lillemor har lekt med duplo hele tiden, så jeg har fått gjort en masse;) Har laga fiskeboller,potet og gulrot til middag,så vi venter bare på gubben før vi skal spise. Han er vel hjemme fra jobb hvert øyeblikk.

Er jo en del på tv i dag,så skal kræsje i sofaen etter maten:) Ha en fortsatt fin dag!
sign

Legg inn en kommentar