Meg+Gubben = 9 års jubileum

Vi ble sammen 27.02.2001
27love
Dette kortet fikk gubben av meg :)

Jeg elsker nemlig sjokolade, så det passet utrolig godt synes jeg:)
Har hatt 9 utrolig fine år sammen, og jeg håper at vi får mange fine år fremover;)

27-love
Jeg har gitt ham roser også – og siden vi ikke bruker å feire sånne merkedager, så ble han ganske overrasket..hehe.. Men det var jo det som var meningen.. Jeg og lillesnuppa hadde vært å kjøpt roser i går, vi fikk pakket de inn og hun ville absolutt bære de selv. Så sa jeg at hun ikke måtte si noe om hva som var inni pakken da gubben kom å hentet oss.. Men,  det første hun sa da vi kom inn i bilen var; vi har en overraskelse til dæ og æ skal ikke si ka det e.. men det e blomster vi har kjøpt til dæ:P

I kveld skal vi spise god mat hjemme og kose oss sammen med de flotte barna våre:)
Livet mitt er herlig! <3

sign

Legg inn en kommentar