Update..

sykemelding
Har vært hos legen igjen..

Mest for å høre om resultatene fra røntgen var kommet, noe de selvfølgelig ikke var.. Men hun skulle ringe om det var noe da, og siden jeg ikke har hørt noe enda så regner jeg med at de var fine. Hun skulle søke meg inn på sykehuset da, for bedre utredning. Frem til da så har jeg fått aktiv sykemelding i en måned, for å være på jobb og se hvordan det fungerer. Skal ikke gjøre det jeg vanligvis gjør på jobb – siden av garderobesituasjon og mat/rydding/toalettbesøk osv belaster skulderen veldig. Jeg kan være med barna på basen og selv styre dagen.. Skal også redigere bilder og sånn:) Ting man ikke får tid til ellers..

Legen skrev ut resept på migrene medisin også, og jeg skal føre hodepine kalender for å kartlegge hvor ofte jeg har vondt og hvor mye medisin jeg trenger å ta..Vanlig paracet og ibux har ingen virkning lenger, har tatt de så lenge.. Begynte å plages med hodepine på ungdomskolen allerede.. Så håper disse nye virker.. :)

I går kveld så hadde jeg ei lita snuppe som ikke fikk sove.. Det viste seg at hun hadde vondt i øret.. Hun sa selv at det gikk fra øret og ned i munn, og hun gråt og var lei seg. Ga henne paracet og en varm klut mot øret.. Hjalp litt, men hun har sovet veldig urolig i natt.. Og er hjemme fra barnehagen i dag. Hun har ikke vondt lenger, men siden det er så kaldt ute får hun være hjemme slik at det ikke blir verre. Litt synd at det ble sånn, for jeg hadde så mange planer i dag :S Skulle på lunsj til en kollega som akkurat har fått baby, og så skulle jeg på apoteket å hente medisin + å kjøpe bursdagsgave til tanteungen min som har bursdag i morgen.. Synes det var litt trist å utsette besøket – for jeg sitter så mye hjemme alene på dagene, og snakker ikke med andre enn ungene og på msn at det hadde vært godt å snakke med noen andre og:P Men,men.. får ta det igjen en annen dag..Håper å få handlet bursdagsgaven og vært på apoteket i ettermiddag når gubben kommer hjem fra jobb..

Nå skal vi vaske litt klær og rydde her.. Snakkes!
sign

Legg inn en kommentar