Litt småpjusk..

miaskatten
Mia Christine har fri fra barnehagen i dag:)

Hun hoster og er veldig snørrete.. I tillegg har hun vondt i halsen når hun svelger så da er det greit med en hjemmedag.. Det er over 13 minusgrader ute også så jeg har ikke lyst at hun skal være ute for å leke når det er så kaldt.. Likevel måtte vi en bitteliten tur ut på butikken, så vi fikk lufta oss litt likevel..
temia1
Godt påkledt – og veldig glad for å komme seg litt ut:)

Dere som leste forrige blogginnlegg, Spooky, hørte jo at Mia har plagdes av ett eller annet den siste uken. I allefall, vi flytta senga hennes – slik at den nå står på en måte slik at hun ikke kan se ut døra. Nå ligger hun under vinduet.. Og gjett hva? Hun har vært en drøm å legge – ingen klenging når hun har våknet heller.. Og to netter på rad har hun sovet i sin seng fra hun la seg og til klokka fem på morgenen før hun har kommet over til oss!! Det er kjempe bra!

Hun vil fortsatt være i nærheten av oss, og er stortsett hengende i «skjørtekanten» min, snur jeg meg så er hun der liksom.. Men hun leker i perioder – glemmer på en måte og være redd.. Hun har gått alene inn på kjøkkenet i dag, og jeg har fått gå på do uten at hun har vært med.. (Måtte ha døra åpen da men.. I går fikk jeg ikke gå alene dit heller..)  Nå har hun lekt med kosedyrene sine og sett på tv mens jeg har blogget dette.. Håper at det bedrer seg nå! Det er så fortvilende å se at hun er så redd.. Man blir jo usikker selv, her har vi bodd i årevis og ikke merket noe – rart at det plutselig skal komme liksom.. Jeg lurer litt på om det er noe her da, at det er DET som gjør at jeg og gubben sliter med hodepine nesten hver dag.. Sover men blir aldri uthvilt.. Sykemeldt i månedsvis uten at de finner noe galt.. Man begynner jo å tenke.. har lest at sånne ånder tapper folk for energi.. Vet ikke, det høres jo teit ut.. men.. Kjenner at når jeg tenker på disse så kommer hodepinen snikende..Huff, det er ekkelt! Nå vil vi være i fred.. og jeg håper helga blir bra, og at snuppa i allefall får fred og ro, til å være den hun bruker og være – en sprudlende gladjente!

Nå skal jeg lage kyllingvinger – og så kommer gubben hjem fra jobb snart:) Gleder meg til begge deler <3

lillebolla2

Legg inn en kommentar