En vaske-ekte sjørøver kaptein

kapteinmia1
Mia Christine, i sjørøver kostymet sitt:)

Det skal være karneval i barnehagen neste uke, så nå er kostymet kjøpt inn.. Jenta ville være en vaske ekte sjørøver kaptein, så da ble det jente pirat kostyme på henne:) Kjempe stolt selv vettu;) Ble  enige om at sverdet hun ville ha til ikke var en god ide, for det er ikke lov å ha det med i barnehagen,så da ble det kikkert i stedetfor;) JEG liker ikke at barn skal leke med sverd (eller annen våpen etterligning) så da var det enkelt valg når vi fant en kikkert i stedetfor:) Nå blir det spennende å se hva gutta i bhg sier, siden hun ikke er det samme som andre jenter.. Det blir nok mange små prinsesser der, så jeg er egentlig stolt av at hun tør gå mot strømmen og være sjørøver jeg.. :)

kapteinmia
Hun skal ha svart strømpebukse og svart genser på under da.. Her har hun bare vanlige klær siden vi bare prøvde kostymet:)

lillebolla2

Legg inn en kommentar