Vinter og kaldt

miaute
Mia Christine

I dag når vi våknet så sa 3,5 åringen min; mamma æ trur æ har ondt i magen i dag, kanskje æ kan være hjemme fra barnehagen og kose mæ lamme dæ.. Så det fikk hun lov til.. En av fordelene ved å være sykemeldt er jo å kunne ha henne hjemme fra barnehagen når hun har lyst og det passer sånn. Hun er utrolig flink til å underholde seg selv og kan leke i flere timer med lekene sine hvis hun bare får fred og ro rundt seg:)

I dag er det minus 14 grader ute, så vi har fyrt godt i ovn. Måtte ut en liten tur med noe søppel, og da tok vi kameraet med oss. Var ute ca 45 minutter, og det var mer enn nok, Mia fikk akt litt på isen, og vært å disset på huskestativet:)

miaute4
Ikke mye snø å skryte av dette.. Hvor blir vinteren av??

miaute2

miaute3
Snuppa syntes det var flott ute selv om det var kaldt:)

miaute5

Nå skal vi slappe av og bare kose oss inne resten av dagen.. Har vondt i skulderen i dag og, hjelper ikke helt å ta voltaren heller.. Har i allefall fått time til røntgen, skal dit den 18 februar. Så får vi se hva de sier. Håper de finner ut hva som er galt. Har ikke fått svar på blodprøvene jeg tok enda, håper de viser at det ikke er leddgikt i allefall.. Er greit å få svar uansett, så man vet hva man skal forholde seg til..

lillebolla2

Legg inn en kommentar