For første gang..

..har Mia Christine overnattet borte..
flinkemia2
Mia Christine

I går var altså dagen, da Mia skulle overnatte hos farmor for første gang. Hun har spurt om å få sove der før, men da har det alltid vært i ukedager og da har det ikke gått pga jobb og barnehage – men endelig skulle hun få lov å overnatte :) Hun pakka bagen med nattklær, kosebamse og bok tidlig lørdagsmorgen, og ville helst dra før frokost..hehe.. Malin skulle og sove der så vi leverte dem vel ca 13.30. Hadde en del å handle å sånn og det skulle Mia absolutt ikke være med på;) Så vi leverte der og Mia orke ikke en gang si hadet før vi dro..

Var kjempe spent på legginga og natta, siden hun er av dem som sjelden sover gjennom hele natten uten å våkne.. Hun tørster mye, og så klør hun av eksemen hun har på kroppen.. Så det var ei spent mamma som satt og venta på oppdatering utover kvelden.. Synes det var litt skummelt og sende babyen storjenta mi på overnatting – og bare det viser vel at det var på høy tid å la henne få lov til å sove borte.. Vi har liksom ikke trengt barnevakt over natta før – men nå skulle vi begynne å male i stua så da passa det kjempebra å la henne få sove der;) Fikk melding rett over klokka 20, om at Mia sovnet fint og alt var bare topp:)

Var kjempe spent i morges da gubben ringte å spurte hvordan det hadde gått – og det hadde gått kjempe bra! Hun kosa seg og hadde sovet greit hele natta, bare vært våken når Malin kom å la seg rundt midnatt.. Hun hadde sovet ti rett over klokka 8 i morges.

Vi malte ferdig i stua så klokka ble 18 før vi kom oss avgårde for å hente dem.. Mia ville leke mer og se på barne tv før vi dro hjem;) Spurte henne etterpå om hun skulle sove borte flere ganger og da svarte hun; ja neste gang skal æ sove hos Tindra, så hos Tina og etter der hos farmor igjen:) Så da blir det nok ikke såååå lenge til neste overnatting.. Var nok verst for mammahjertet når klokka ble over middagstid i dag og vi enda ikke hadde henta de, for da savna jeg henne skrekkelig altså:)

flinkemia

lillebolla2

Legg inn en kommentar