En liten slappfisk..

miac1
Mia Christine er ikke helt på topp.. men smiler likevel:)

Har holdt Mia hjemme fra barnehagen siden tirsdag, siden hun hoster og er snørrete, og har feber inni mellom flekkene.. Ikke høy feber da, men hadde vel max 38,3 og det er jo ikke mye. Men hun er slapp og vil helst bare sitte på sofaen å se på tv. Jeg vet ikke om det blir barnehage i morgen heller, vet ikke om hun greier å holde tempoet der borte og være ute i mange timer.. Men jeg må dra på jobb, så om hun må være hjemme så er det gubben sin tur til det:)

miac

I dag sov vi helt til klokka ti, og det ligner ikke 3 åringen i det heletatt, så hun er nok sliten.. Vi hoster alle sammen, men for min del ser det ut til at det begynner å bli bedre nå. Har overskudd til annet enn å sitte helt i ro i allefall..hehe..  Catharina har brukt helga på revy øving, vi andre har holdt oss hjemme bortsett fra en ørliten handletur i går. Dvs at jeg og gubben var på butikken,mens svigermor passet ungene.. Er rimelig kaldt ute også, med over 6 minusgrader så trur vi gjør lurt i å holde oss inne. Skal snart begynne på middagen – må bare finne ut hva vi skal lage først.. :)

Ha en fin 2. søndag i advent.

lillebolla

Legg inn en kommentar