Shopping og annet babbel..

I går hadde jeg fri så da tok jeg en tur til byen..
sko
Kjøpte meg disse, til 99 kr:)

kjole 
Og denne kjolen/tunikaen.. Ble et dårlig bilde da men.. Ble i allefall kjempe fornøyd.. Har hatt lyst på den en stund nemlig:)

Møtte min yngste søster i byen, vi handla kalender gaver, og hemmeligvenn gave. (Er med på hemmeligvenn på et forum..) Så spiste vi lunsj sammen med min tante.Kjempe koselig, for det var lenge siden jeg hadde sett henne.. 

Fikk snakka med legen min også, og hun var enig i at jeg ikke skulle begynne å jobbe fullt enda. Så fikk videre sykemelding frem til 20 desember. Skal jobbe 3 dager i uka frem til da.. Mest sannsynlig blir det mandag,onsdag og torsdager. Håper bare at jeg blir bedre så jeg kan jobbe fullt når vi starter opp etter jul:)

Var på foreldre samtale på ungdomsskolen også, og det gikk bare fint. Catharina er veldig lik meg selv, i skole sammenheng. Hun er lite muntlig aktiv, og sliter litt med matte og engelsk..  Men hun får hjelp i de fagene der, og alt var bra ellers så da er man jo fornøyd:) Hun syntes nok selv at samtalen var flau, hun liker ikke å stå i fokus når det er flere mennesker der – og må si jeg kjenner meg igjen der og gitt;)

I dag har jeg fri. Mia er hjemme med meg, så hun får lang helg..Deilig det og:) Har ingen planer i dag, utenom å få sendt avgårde en pakke.. Så det blir kosedag hjemme..

nysign

Legg inn en kommentar