Lørdagsbabbel..

DSC_3114
Prinsesse Mia Christine

I dag våkna snuppa rett før klokka åtte.. Så da sto vi opp og gikk i dusjen, før vi gikk opp i stua og så på barne tv og spiste frokost:) Mia fikk en pose med arveklær i går, og der var kjolen hun har på seg på bildet.. Hun mente det var en prinsesse kjole så derfor måtte hun ha krone på seg også..Kjolen vises ikke på bildet da.. men det er en turkis hello kitty kjole.. Hvem har sagt at prinsesser må kle seg i rosa? :) Mia velger gjerne sterke farger hvis hun får velge selv nemlig.. :)

Mia Christine elsker å tegne, hun kan sitte lenge og kose seg med tusj og papir..
tegnemia

Her er en av tegningene hun har laget – dette er en katt:)

katt
Synes det er utrolig bra jeg, til at hun bare er 3,5 år!

Har også fått julekortene jeg laga på nfoto. Bestilte 20 stk i år, og har faktisk frimerker og så skal gjøre de klare slik at man kan sende de ut når det blir advent.. I fjor glemte jeg av hele julekortsendingen nemlig.. Derfor var jeg tidlig ute i år..hehe.. Her er bilde av julekortene jeg har fått laget:
julekort
Er ett litt dårlig bilde da, kortene glinser ikke sånn i virkeligheten..

I dag skal vi handle litt, ellers ingen planer:) Deilig at det er lørdag og fri!!
nysign

Legg inn en kommentar