Fredag = kosedag

201109

Mia Christine snurrer rundt – derfor uklart bilde:P

Mia er veldig rød rundt munnen og på kinnene på bildet, for når det er kuldegrader ute får hun ektra mye eksem.. Hun har dette på ansiktet og i tillegg mye på kroppen:( I albuene og bak knærne er det verst – men hun er generelt tørr på hele kroppen, stakkar liten..

I dag hadde jeg fri fra jobb og Mia Christine tok fri fra barnehagen. Er veldig skjelden hun er der når jeg har fri, for det er godt for henne og å ha en og annen fridag innimellom. I allefall, på formiddagen i dag så spurte snuppa om vi skulle dra på biblioteket, og det gjorde vi. Hun elsker å være der, og se i bøker. Var nok ekstra stas i dag siden hun møtte Marit fra barnehagen – som er like gammel som Mia, og hun hadde også kosedag hjemme i dag;) Vi hadde kjøpt med oss hveteboller og sjokomelk også – så vi kosa oss masse.. De har noen leker der også, b.la ett lekekjøkken som Mia lekte en del med..

Vi var innom en del butikker og, for å finne boblebukse til Mia, og tilslutt fant vi denne på H&M.
201109-a
Flinke Mia som valgte brun i stedetfor den lysrosa som hang ved siden av:)

Når vi hadde shoppa ferdig tok vi bussen til min søster som også var hjemme i dag. Mia lekte med lekene til Ronja og Tindra helt til de kom hjem fra barnehagen. Da kom også min yngste søster dit – og det var stor stas, for tante Beate er så flink til å leke med ungene. Hun skulle passe Ronja,Tindra og Tobias mens foreldrene var på Julebord.. Så hun disket opp med pølse i brød og cola. Etterpå så tegnet hun med ungene, og kastet ball med dem..Mia ville ikke dra hjem når vi ble hentet – så tanten måtte love å komme på besøk til uka så de kunne tegne mer:)

Nå sover snuppa, og gubben driver å lager middag. Biff og fløtegratinerte poteter! Nammis!! Jeg elsker fredager – de er starten på helgen og da koser vi oss så masse sammen..
Ha en god helg alle sammen!
nysign

Legg inn en kommentar