Farsdag

I dag er det farsdag og er her kortet 3 åringen laget til pappan sin:)
farsdag
Hun har da tegnet hele familien vår:)

Vi bruker ikke egentlig feire farsdag (eller morsdag) men ungene bruker lage ett kort, og det er det liksom. Men i dag har vi kjøpt en kake også. Håper bare pappan er i form til å spise den;) For det er influensatider hos oss, begynte med at Mia kastet opp natt til onsdag – så var det min tur natt til i går, og gubben lå langflat i hele går, foreløpig uten oppkast da, så håper det går bra og at han er i bedre form når vi vekker ham om ei lita stund. Heldigvis har vi to kjempeflinke store jenter som aktiviserte lillesøster og lagde henne mat og sånn i går, når vi begge to var syke. Formen min er mye bedre i dag – har til og med fått i meg ett par kopper kaffe:) Mia har brukt deler av morgenen til å fargelegge Lynet Mqueen, hun elsker de bilene fra filmen Cars:)
farsdag1

nysign

Legg inn en kommentar