Usunn lunsj og morsomme gullkorn..

061109-1

Jeg og Mia Christine var nemlig på butikken å kjøpte sjokoladeboller og kanelboller,bare til oss:)

De var kjempegode foressten:) Snuppa kjøpte også Elias potetgull, så nå koser hun seg med det..
Når vi var på butikken så kom vi over ei kake, med bokstaver på. Snuppa lurte på hva som sto på kaka, og jeg svarte at det sto Verdens beste pappa på den. Da kom det fra Mia; «Ja men da e den kaka der tel oss, for våres pappa e jo verdens beste» <3 Så da ble det til at vi kjøpte med oss kaka da..hehe, og sånn ser den ut:
061109

På veien hjem så snakka vi om sommeren, og det å gå barbeint – og da kunne snuppa fortelle: «Når man går uten sko så trør man bare på edderkoppa, og masse anna rask, så det e ikke så lurt.No e det høst så da kan man ikke gå uten sko, man må ha på seg sokka oppi støvlan til og med, æ like høsten» Humret litt, og lurte på hvor hun hentet alt fra.. Fikk kjapt svar tilbake » Mamma, æ har jo en munn, og ut av den kommer alle ordan.. de faller bare ut» hehe!!

nysign

Legg inn en kommentar