Jeg har symaskin..

Men har liksom aldri turt å sette meg ned å sy..I dag tenkte jeg å prøve, og det gikk forsåvidt bra. Her er resultatet.
4november1
Sengesett som passa perfekt i Mia Christine sin dukkevogn!

4november Å guri så stolt jeg er av meg selv som fikk det til!!  Lagde til og med pyntebånd med en sånn fiiin søm inni :) Også laga jeg ett litt større teppe, på akkurat samme måte som sengesettet – for snuppa har en sånn greie med at det skal henge noe over kalesjen i vogna også, så nå har dukkene hennes fått det og;) Hun er forøvrig kjempe fornøyd..

Sånn ellers så har snuppa brukt natta til å kaste opp, så er hjemme fra barnehagen i dag. Hun spydde sist klokka halv fem, så det er ikke mye søvn vi har fått.. Men,men.. går litt på autopilot når man sover lite..  Men hun er snill og grei, og sitter nå å ser på Mikkes Klubbhus på Playhouse Disney:) Super kanal by the way:) I morgen skal jeg egentlig på jobb, men får se an snuppas form.. (og min egen for den del, håper jeg ikke kaster opp selv, for det er det verste jeg vet..) evetnuelt får gubben være hjemme med henne, hun skal ikke i barnehagen i allefall..Catharina er også hjemme fra skolen i dag, hun hoster og hoster – og i tillegg hadde hun så vondt i hodet i dag tidlig. Men det har gitt seg nå da..

Ha en fin dag..
nysign

Legg inn en kommentar