kakebaking,bursdag & Halloween..

Denne helgen har virkelig gått fort! Har hatt så mange jern i ilden – og plutselig var det mandag igjen:)
1november
Her er Oreo kaken som gubben min lagde på lørdagskvelden:) Den smakte himmelsk!!

Grunnen til at han bakte kake var at han hadde bursdag;) Og familien skulle komme på kaffe og kaker på søndagen.. Vi serverte også muffinskake som jeg hadde laga og vafler som 3 åringen var med å lagde:)
1november-1
De var ganske så gode de også:)

Her er han, verdens beste gubbis – som fylte 35 år den 1 november.
gubben

Så ett bilde av Mia Christine
1november-2

På lørdagen så skulle Catharina gå hallowwen med noen venninner.Mia ville også ut og gå, hun kledte på seg og fikk på en skummel maske.. Så kom hun og ringte på vår dør:P Hun syntes det var skummelt ute med de andre maskene.. Men hun fikk godis her da;) Se så skummel hun så ut..
1november-3

I dag var det jobb,barnehage og skole igjen.. Skal jobbe enda tirsdag og torsdag denne uka. Er fortsatt 50% sykemeldt og skal være det ut november. Nå er det barne tv og så kveldstell og lesing for lillemor, så skal jeg trene litt med rockeringen – og etterpå er det tv kveld:) Herlig!!

nysign

Legg inn en kommentar