Shopping

Her er resultatet av gårdagens shoppingrunde..
30okt-1
Ei god og varm HUFA lue til snuppa

30okt-2
2 kjoler

30okt-3
Joggebukse, genser og sokker med mummitrollet på + truser

I hele går var jeg og min svigersøster på farten, hun henta meg vel i halv elleve tiden og så dro vi avgårde på et kjøpesenter.. Shoppa litt og spiste lunsj der..Så henta vi Mia i barnehagen ca klokka ett.. Fikk en kort dag der.. var så vidt det gikk å presse tre barneseter inn i bilen deres, men hun satt bra selv om det ble trangt.. Så henta vi Tina i hennes barnehage. Mia syntes det var så stas å få være med inn der å hente henne.. De leide hverandre ut i bilen og når vi skulle gå inn på ett anna kjøpesenter senere. Mia ble med Tina inn for å tømme sparebøssen og snille damen ga Mia også en ballong,refleks og kosebamse.. Gjett om det var noen som var fornøyd:) Vi gikk på kafe og spiste is og muffins, ungene koste seg på lekerommet der.. Klokka fire dro vi til jobben til Jim, og så hjem etterpå. Hele dagen vbare fløy avgårde,men du verden så koselig det var:)

Mamma ta bilde av mæ når æ gjør sånn her..
30okt
Her er Mia rett før sengetid i går kveld:)

I dag skal vi bake.. eller..jeg kan ikke bake sånne avanserte kaker så gubben skal bake..han har jo trossalt bursdag på søndag og må få seg en kake? Mia har lyst å gi han en rosa ponni i bursdagsgave for hun er helt sikker på at det er det han ønsker seg mest i hele verden..hehe:) Tipper det er en baktanke bak den ja..

nysign

Legg inn en kommentar