Ny uke..

191009

Mia Christine bader:)
Hun har så mørke øyne og det vises utrolig godt på dette bildet <3

I dag har jeg jobba fra halv ni til fire, og det har forsåvidt gått helt fint – selv om migrenen kom smygende i to tiden.. Var snart å hente ibux og paracet,men det hadde ingen virkning i det heletatt, så da jeg kom hjem så stupte jeg rett i seng og sov en times tid. Gubben hadde laga kyllingvinger og ris til middag, nydelig!! Så jeg spiste og slumra på sofaen helt til Mia skulle legge seg.. Etter noen kopper kaffe og en varm dusj har det endelig begynt å gi seg, nå kjenner jeg meg bare tung i hodet – slik det alltid er når migrenen slipper taket..Skal snart legge meg og sove bort alt og forhåpentligvis våkne uten hodepine i morgen tidlig.

Jeg har fri i morgen,men Mia skal en liten tur i barnehagen likevel, hun koser seg sånn der.. Og jeg må handle en bursdagsgave siden hun er invitert i Nikolai sin bursdag. De har vært så sporty at de har invitert hele basen, og det er 21 barn! Mia ville gjerne gå i bursdag hun,så da skal vi gjøre det:) Ellers så har jeg jobb onsdag og fredag – og torsdagen er det forut kafe i barnehagen så da skal jeg dit sammen med Mia. Godt å ha fri en sånn dag, for vanligvis så jobber jeg jo disse dagene selv.. Så det skal bli godt å være BARE mamma den dagen<3  Gleder meg til det ja:)

Ha en fin kveld!

nysign

Legg inn en kommentar