Kort dag i barnehagen..

I dag når jeg og Mia Christine kom i barnehagen så ble vi fortalt at det var så kaldt inne at vi ikke kunne være på basene.

Men jeg leverte Mia på hennes base og gikk over på min. De hadde samlet ungene fra hele ene siden inne på fellesrommet, der det var varmere enn på selve basen.. De fleste hadde på seg ulltøy inne, og innesko.. Var bare 12 grader på basen min og iskaldt! Vi fikk beskjed fra ledelsen om at vi ikke kunne være inne, så vi kledte på barna og gikk ut. Så var det ringerunde til foreldrene og fortelle at vi stengte ca klokka 12 i dag..Jeg ringte alle på min base siden ped.leder ikke var kommet enda. Jeg som ikke liker å ringe engang, men syntes det var bedre å snakke med dem enn å sende meldinger.. (det ble gjort fra andre baser..)  De aller fleste tok det fint, og forsto at de måtte hente ungene siden det ikke var forsvarlig å ha dem inne.. De visste ikke hva som var feil men det kom noen for å se på hva det kunne være rett før vi stengte..Så klokka halv ett gikk jeg og Mia også derifra.

Vi gikk rett på ett kjøpesenter hvor vi møtte min yngste søster. Var på kafe og kosa oss, og så ble hun med oss hjem for å spise middag.. Min søster valgte fiskegrateng,poteter og grønnsaker så da laga vi det.. :) Var kjempe koselig, og ungene blir så glade når hun kommer på besøk:)

Nå skal jeg jobbe litt, skal skrive på foreldresamtale skjemaene som vi fyller ut før hver foreldresamtale i barnehagen. Dette skal jeg ha med meg i morgen på personalmøtet som skal være på ettermiddagen.. Har ikke jobb på dagen i morgen, så har god tid, men greit å begynne på dem først som sist.. Har 9 stykker å skrive :P

7sept2
Mia bader på kvelden i dag:)

nysign

Legg inn en kommentar