Vinter?

Nå ser det ut til at vinteren kommer hit nord..
Mia Christine
Mia Christine måker snø av trappa..

Det var ikke så mye snø som kom, men nok til å glede en liten snupp:)
Mia Christine

Mia Christine 

På søndagskvelden så kasta Mia opp, og fikk feber. Hun sov urolig hele den natta og hadde fortsatt en god del feber i går. Da var gubben hjemme med henne sånn at jeg skulle få gå på jobb igjen,etter en måned som sykemeldt.. Hun hadde sovet på dagen og sovna tidlig i går kveld.. Men i morges var hun helt feberfri og pigg igjen.. (og siden jeg nå jobber 50% så var jeg hjemme med henne i dag) Når vi så snøen og hun jubla så masse så fikk hun gå en tur ut for å leke og kose seg:) Etter en halvtime var hun søkkblaut fra ytterst til innerst.. Skulle vel hatt regnbukse på i stedetfor.. hehe.. :) Vet i allefall at denne dressen blir en hjemmedress siden den ikke holder bedre – så får hun ha en annen i barnehagen..

By the way – det gikk supert på jobb i går, og fikk virkelig kjørt meg da jeg var alene på basen fra 14 til 16.30.. Heldigvis fikk jeg god hjelp fra de andre basene med påkledning og sånn, så vi var ute hele ettermiddagen:) Var ganske sliten i går ettermiddag da, så det ble en tidlig kveld.. Denne uka skal jeg enda jobbe onsdag og torsdag, så har jeg fri fredagen.. 

Nå skal jeg rydde litt, og henge opp rent tøy, før middagen skal lages.. Snuppa sitter ved sin barne pc og spiller «hvor er osten» og så venter hun mye på storesøster som snart kommer hjem..

sign

Legg inn en kommentar