Grovbakst og banantelefon!

Jeg og snuppa har bakt grove rundstykker i dag..

De var faktisk gode!!

¨Hadde to poser med matpakkebrød -mel, så da laga vi rundstykker av den ene posen og brød av den andre. Så nå lukter det kjempegodt her altså:) Ungene er ikke så glad i grovt brød og korn, men de spiste sannelig de også:) Kanskje det var osten som jeg hadde på toppen som gjorde det? At det ligna på ostebricks eller hva det nå heter..hehe.. Har ikke smakt på brødene enda, har nettopp tatt de ut av ovn.. Tipper de er gode! Jeg er ingen baker eller husmor i det heletatt, jeg er klomsete og helt rar på kjøkkenet, trives egentlig ikke der.. Så vi får se da, om maten blir oppspist eller ikke :)

Mia er tøysete i dag, nå driver hun og storesøsteren og ringer til hverandre. Mia har lekemat til kjøkkenet sitt og nå sitter de der og prater i hver sin banan!! Mia sier at "det er bestemor som ringer, hva gjør dere" og så må Catharina svare henne.. hehe, de ser  bra morsomme ut der de sitter med hver sin banan!!


Mia


Catharina

Legg inn en kommentar