blæh!


Her er hva jeg spiser for tiden :(

Den siste uka har det gått i betennelsesdempende og smertestillende, og det er så slitsomt å ikke kunne fungere normalt!! Skulderen min er jo betent, og derfor er jeg fortsatt sykemeldt. Det har verket nesten konstant, men jeg prøver å ikke la det hemme meg så mye..Prøver å lage mat, rydde og være sammen med ungene, men det får jeg jo tilbake med all den verken i etterkant..huff..  Morgen og kveld er verst.. I dag tidlig var jeg helt ødelagt så måtte sette meg med sånn varmepølse i nakken og på en sånn masasjestolgreie  vi har. Satt der i nesten en time og fikk varme og massasje..Først da greide jeg å komme meg i noen lunde bra form sånn at jeg kunne være sosial igjen.. Siden både barnehage og skole er stengt i dag har ungene vært hjemme, og heldigvis har de store vært flinke til å underholde Mia sånn at jeg har kunne tatt det med ro.. Mia sa i sta at det var dumt at barnehagen var stengt for det er så moro der.. så tipper hun vil dra dit i morgen ja:)

I går var jeg på sykehuset og besøkte min mormor. Prøver å dra dit to ganger i uka. Ser jo at hun setter pris på at vi kommer, særlig hvis ungene er med..Hun har blitt mye bedre og kommet seg bra etter slagene i sommer, og nå skal hun opperere bort en kreft svulst i livmora før hun reiser hjem. Denne svulsten hadde de oppdaget i vår allerede men pga slagene har hun ikke kunnet opereres før nå. Den 24 september skal hun inn, og jeg håper at det går fint og at hun kommer seg fort. Hun har jo hatt mye å tenke på så jeg har sagt at jeg kan hjelpe henne med julegave handlingen i år., og det ble hun veldig glad for. Hun liker å være ferdig tidlig så hun har ordnet penger allerede slik at jeg kan begynne å handle inn når jeg finner noe. Skal handle til oldebarna hennes i første omgang så får vi se etterhvert.. Skal se om jeg får begynt i løpet av uka, hvis min form blir bedre.. :) Så har jeg noe å gjøre nå når jeg likevel går hjemme..

Skal tilbake til legen på fredag og vurdere om jeg kan begynne å jobbe igjen nå. Sånn det ser ut så ser det dårlig ut, men kan hende jeg kan jobbe ett par dager i uka i allefall. Savner jo jobben og ungene der.. Men min helse kommer jo før jobb, så mener de at jeg ikke er klar så får jeg heller bare høre på dem og bli helt frisk før jeg begynner på an igjen.

Nå skal jeg begynne på middagen, så får vi kanskje besøk senere… Og så må man vel ned å stemme i kveld også. Skal gå etter Mia har lagt seg, så får Catharina passe henne de minuttene vi blir borte. Hun er vel stor nok til det nå, å være litt barnevakt på kvelden. Har liksom utsatt det,for Mia er jo fortsatt babyen min selv om hun er godt over 3 år.. hehe..

Legg inn en kommentar