Snart ferie..

I morgen klokka 16.00 har jeg FERIE!!!!

Og når man har ferie så trenger man sommerklær!!

Kjøpte dette skjørtet i dag, synes det var veldig fint, til tross for at jeg ikke egentlig er et «skjørte-menneske»..I tillegg til denne så fant jeg jo en tunika lignenede sak, som faktisk var fin å ha over dongeribuksene mine – selv om jeg har korte bein..hehe.. Jeg er en bukse person, har stortsett bare dongeribukser..Så er jeg aldri fornøyd med det jeg tar på meg – men nå var jeg faktisk det. Her er den:

Det jeg egentlig skulle kjøpe i dag, var en liten oppmerksomhet til de fire flotte damene som jobber på Mia sin base. Vi tar ferie i morgen, og til høsten skal Mia over på en storebarnsbase – og skal ha nye voksne til å passe på.. Så da var vi på shopping i dag! Mia fikk selv velge gaver – og ja, hun valgte de på lekebutikken..hehe.. så får vi se om de faller i smak.. Her er de ferdig og klar til levering i morgen:)

Så må jeg bare vise dere noen flotte bilder av Mia Christine:)

Gleder meg til det er ferie, i fire hele uker!! Fire uker uten å tenke på å dra på jobb, bare kose meg med de som betyr aller mest for meg, nemlig familien min! Herlig:)

Legg inn en kommentar