Hvor blir det av sommeren?


Mia Christine

Sommeren lar vente på seg her nord..Dager med 7-8 grader og masse vind er det vi har hatt den siste tiden.. Mia Christine har brukt lue helt til nå, men i går tok hun bare hetta på hodet:) Hun har både tynn genser og longs under joggedressen så hun ikke skal fryse :P

Vi har henta frem trommesettet hun fikk da hun var ett år,
og hun syntes det var stor stas å spille på det igjen:)

Nå går vi bare å gleder oss til vi får ferie, det er enda tre uker igjen, men du verden så godt det skal bli å få fire ukers sommerferie:) Kjenner jeg er sliten for tiden, for det er lite folk på jobb og mye vikarer.. Skuldra mi har vært helt gåen i helga, og dersom den ikke blir bedre så vurderer jeg å ringe legen på mandag, for sånn skal det jo ikke være..Får ikke gjort noe når det er sånn..

Legg inn en kommentar