Lekeland, bursdag, tannlege..

Lørdags formiddag var vi på Lekeland:)

Her er ei sliten Mia Christine:)


Catharina hopper trampoline..

Mia Christine hadde ikke vært på Lekeland på ett helt år nå,så da var det på tide å ta en tur:) Gjett om hun kosa seg da..Ronja hadde bursdagsfeiringa der,så derfor tok vi og turen dit:) Mia ville egentlig ikke hjem igjen heller,men litt lokking og luring så ble hun med hjem likevel:) Senere på dagen dro vi i familie-bursdagen til Ronja,og der spiste vi kaker og kosa oss.. Snuppa var kjempesliten når vi kom hjem,siden det hadde skjedd noe hele dagen, og vi bruker ikke ha noe stramt program i helgene.. :) Selv sovna jeg på sofaen når klokka passerte 23..hehe:)

Mia Christine har vært hos tannlegen for første gang, for å telle og skjekke tennene hennes,slik som de skal etter de har fylt 3 år:)  Siden jeg har tannlegeskrekk så var det naturlig at gubben fulgte henne,slik at ikke min frykt smitter over på henne. (Noe som gjør at han har fulgt de to store barna våre til hver eneste tannlege time ,og tannlegen kjente han igjen..hihi..) I allefall, vi hadde sagt til Mia at hun skulle dit og telle tennene hennes,og fortalt litt om tannleger.. Hun var veldig stolt over å skulle dra dit,siden det er noe store barn gjør og hun gleda seg masse.. Hun kom dit og fikk sitte i tannlege stolen, helt alene. Gubben satt ved siden av..Hun likte ikke det sterke lyset,men gapte høyt og de fikk talt tenner,hun har alle de 20 hun skal ha,og de så rene og pene ut. De kunne ikke se at hun hadde brukt smokk,så det var ikke noe stress å måtte slutte med den sånn sett.. Hun fikk velge seg en premie,og valgte en bitteliten gul skattekiste.. Hun løp inn i barnehagen og viste frem premien sin,og fortalte stolt om tannlegen:)Hun har snakka ganske masse om det så det var nok stor stas å dra til tannlegen;)

Legg inn en kommentar